Till förrätt åt vi en lax"bakelse" med pepparrotskräm - ta ett par skivor rökt lax och klä sidorna på en liten portionsform. Rör ihop philadelphiaost, färsk riven pepparrot och en skvätt grädde. Klicka ner krämen i portionsformen, vik över laxbitarna och ställ i frysen en stund. Plocka ut i god tid innan den ska serveras. Stjälp upp på en tallrik och pynta med ett par skivor avokado och gärna lite avokadoolja med citron (det var vad vår värdinna hade gjort.). HEAVEN!
Upphovskvinna för receptet är J - hon har ingen blogg men finns på kokaihop.se! :)
Droool. Erkänn du skrev bara anonyma "J", så att hon inte skulle bli nersprungen av galna matbloggare på fredag?!
SvaraRaderaTack för sist! Kram!
Haha, en får ju värna om människors privatliv när en kan. ;) Och dessutom - om andra galna matbloggare kommer dit, då finns det ju inget fredagsmys kvar till mig! ;)
RaderaGulliga du,
SvaraRaderamen det är viktigt att vispa alltihop länge med elvisp så det blir lite luftigt. Det går med cream cheese fast det tar låååång tid.
Jennie =)
Du kan vara gullig själv du, det var så himla fint och mysigt! Jag tror jag alltid varit för otålmodig när det kommer till vispandet, men det får det bli ändring på nu! :)
Radera