För ett tag sen fyllde min träningscoach år och jag inställde mig glatt som ansvarig för att baka överraskningskanelbullar. Sen gjorde jag som jag a-l-l-t-i-d gör (och efter varje gång lovar mig själv att sluta med) - istället för att använda ett beprövat recept som jag säkert vet kommer bli bra, så testar jag ett nytt och blir apnervös för att det hela ska gå åt skogen och att folk ska tycka det jag bakat är äckligt.
Såhär blev det:
och som ni ser, hade jag inte behövt oroa mig ett dugg. Det här de godaste kanelbullarna jag bakat n-å-g-o-n-s-i-n - det är ett under att de ens kom fram till träningslokalen!
Jag lärde mig dessutom ett knep när det gäller fyllningen - det blir mycket enklare och jämnare att bre ut den på degen, om du först blandar ihop smör, socker och kanel. Informatorn ifråga smetade glatt på och kommenterande det hela glatt: "Det är som att måla med bajs!"
Vilka fina kanelbullar!
SvaraRadera... de är inte ens i närheten så fina som de smakade gott! :)
RaderaÅhhh kanelbullar! Hög dregelfaktor!
SvaraRaderaHåller med dig! Ända sen barndomens kanelbullar från mormor kommer de alltid att ligga i toppen på älsklingsbakverk! :)
RaderaFy fasen vad gott det ser ut!!
SvaraRaderaDe är banne mig godare ändå! Har faktiskt fortfarande några i frysen! :)
RaderaAlltså, ett rejält kanelbullebak är nog precis vad jag behöver.
SvaraRaderaDet tror jag apselut att det är! Lite kanelbullekoma på det, så är du snart som ny igen kära Picki! <3
RaderaÄlskar kanelbullar! Suger på o göra dom själv dock men andras är alltid svingoda!
SvaraRaderaKanelbullar är kommer ALLTID hamna i toppen på bästa-bakverken-listan. Baka kanelbullar med någon vettja, då gör du dem både själv och tillsammans med någon annan. Dubbelt så goda, säkert! ;)
Radera