Den här veckan gjorde jag min egen spin på chickpea and tomato wrap - jag gillade idéen, men hade lite emot delar av receptinnehållet. 2 luncher och en middag blev det. Det sista åt jag upp ikväll, och passade på att göra mackan i Pickipicki-style - så egentligen har jag ju gjort två nya recept den här veckan, eller hur? :)
Chickpea Tomato Wrap
1 burk kikärter
6 stycken soltorkade tomater i olja, klippta i mindre bitar
2 msk tahini
1-2 msk citronsaft
2 msk persilja
1 tsk senap
2 tinade spenatpuckar
salt och peppar efter smak
lämpligt wrapbröd (jag älskar libabröd!)
sallad (gärna typ mangold), tomat, gurka
Ner i mixer. Mixa. Smaka av. Bred en generös klick röra på brödet, toppa med sallad, tomat, gurka och rulla ihop den hårt. Skär på mitten och ta-daa!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar