3/03/2011

Jag är ett kakmonster.

Jag är ett kakmonster. Om jag var tvungen att välja mellan att aldrig mer få äta godis, chips och glass eller aldrig mer få äta bakverk, så hade jag inte ens behövt någon betänketid. Därför är jag glad att det finns människor som lyckas med konststycket att göra onyttigheter någorlunda nyttiga. Missförstå mig rätt nu, jag bryr mig inte alls om att allt jag äter ska var supernyttigt... men ibland vill jag äta något sött och samtidigt vara snäll mot kroppen.

Därför blev jag jätteglad när jag snubblade över Banana-Sweetened Chocolate Chip Oatmeal Cookies (lånade bilden därifrån också) och kände att det var faktiskt nödvändigt för min hälsa att göra dem snart. Typ idag.

Jag hade inga chocolate chips, så jag hackade lite vanligt choklad och hade i lite russin. Och solrosfröna var slut, så jag hade pumpakärnor. Worked like a charm. Nej, det är inte som vanliga chcolate chop cookies... men lite tuggiga och inte för söta och med massa smak. Namnam. :)

2 kommentarer:

  1. Har du någon annan länk till receptet - eller möjlighet att lägga upp receptet? Länken fungerar nämligen inte, tyvärr.

    Tack på förhand!

    SvaraRadera
  2. Oj, vilken oavsiktlig teaser! Nu har jag fixat till länken, hoppas det funkar bätte nu! :)

    SvaraRadera