Jag vill passa på att slå ett slag för kylskåpssallader, förslagsvis med någon slags kål i, för den vinner bara på att få stå och gosa till sig i 2-3 dagar (eller hur länge salladen nu finns kvar i kylskåpet.) Personligen är jag ute och far rätt mycket i mitt vardagsliv, så det är guld värt att kunna fixa lunch/middag på tre röda sekunder, slänga ner i lunchpåsen och så dra iväg. Det sparar tid, pengar och gör mig mätt och glad både dagar och kvällar. Jag har sällan något recept på mina bönsallader - jag brukar helt sonika slänga ner vad grönsaker som finns i kylen och om jag är ambitiös gör jag en dressing, annars hystar jag bara på lite olja, vinäger, salt och peppar. Ta dagens tisdagssallad till exempel!
Mormorgjord plommonmarmelad, egenbakat bröd och en salig blandning av allsköns frukter, bär och grönsaker. Lite gammalt, lite nytt och mycket kul!
5/17/2011
Liten insats, mycket tillbaka!
Jag vill passa på att slå ett slag för kylskåpssallader, förslagsvis med någon slags kål i, för den vinner bara på att få stå och gosa till sig i 2-3 dagar (eller hur länge salladen nu finns kvar i kylskåpet.) Personligen är jag ute och far rätt mycket i mitt vardagsliv, så det är guld värt att kunna fixa lunch/middag på tre röda sekunder, slänga ner i lunchpåsen och så dra iväg. Det sparar tid, pengar och gör mig mätt och glad både dagar och kvällar. Jag har sällan något recept på mina bönsallader - jag brukar helt sonika slänga ner vad grönsaker som finns i kylen och om jag är ambitiös gör jag en dressing, annars hystar jag bara på lite olja, vinäger, salt och peppar. Ta dagens tisdagssallad till exempel!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar