7/26/2012

Malaysiahalsningar!

Anledningen till dodens bloggtorka - jag ar pa aventyr och semester i Malaysia dar jag traffar finaste tvillingbroderns fastmos familj! Anlednungen till att jag inte skickat er minst tusen bloggvykort (for det vill jag!) - min mobil och tillika kamera vagrar att overforq bilder till nagon form qv dator/surfplatta har.

Jag lovar, LOVAR att skicka ett gang i eftrrhand nar jag kommer hem! Jag ater sa mycket spannande mat att jag knappt har koll pa enz halften! Men en sak ar saker - du kan rakna mina dagar har i mangokarnor, en styck till frukost varje dag! =D

10 kommentarer:

 1. Ha det bra och njuta av värmen och de goda mangon!

  SvaraRadera
 2. Ha en fantastisk semester & ät mängder av mango till mig med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag åt nog upp en hel mango-odling på egen hand! Så underbart, förstår inte hur jag ska klara mig hemma med "svenska" mangos nu... =/

   Radera
 3. Är du säker på att det bara var cocosvatten du drack?? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, med tanke på hur stavningen är så är det så jag tvekar på mig själv! ^^

   Radera
 4. Åh, Malaysia besökte jag i våras. Kuala Lumpur och underbara ön Langkawi var de platserna som besöktes och Langkawi var en av höjdpunkterna på vår 3 månadersresa i Sydostasien! Ha en fantastiskt tid i Malaysia!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen et äventyr och ett riktigt mekka för en matnörd! Är numera lyckligt hemma, men kommer definitivt att åka tillbaka - förhoppningsvis hinner jag besöka någon ö också då! :)

   Radera