5/20/2013

Tipset!

Jag är sällan ute och provar på nya restauranger på kvällarna (även om det är något som blivit mer frekvent förekommande det här året, halleluja) och eftersom jag älskar konceptet "lunchlåda" så är det nog ännu mer ovanligt att jag hamnar på restaurang på lunchen.  


Men! Första maj förvandlade jag och mina kollegor vårt sedvanliga onsdagsmöte till ett väldigt trevligt fikamöte, där jag lyckades få en rejäl jackpot genom att beställa in en räksallad som var så långt ifrån tråkiga räkor-på-burk som det är möjligt att vara. Det är inget fancy-schmancy - men det är fräsch isbergssallad, lite gurka, tomat, paprika och rödlök, en trevlig klyfta citron och en rejäl klick med majonäs plus en dressing. Ja, och så räkor. Ett helt BERG med ljuvliga, nyskalade, havsdoftande räkor som aldrig verkar ta slut hur mycket jag än äter!

Café Vi på Hjalmar Brantingsplatsen - värt ett besök, jag lovar!

2 kommentarer:

  1. Uteätartips är alltid guld värt. Idag hamnade vi dock på en gammal favorit, En Deli i Haga. Men vad gör det när maten är grymt god. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Favorit i repris! Det är ju för att maten är grymt god som man kommer tillbaka, ibland har man inte lust att chansa! Åh, det var länge, länge sen jag var där.

      Radera