6/15/2011

Något lånat.

Ni vet den där grejen med att en åker bort ett längre tag och ger en pålitlig vän nyckeln till huset för att vattna ens växter och ta in posten och sådär? Mina fina vänner B&B har utvecklat det konceptet till det bättre! De flydde landet för ett par veckor sen - packade ett par stora ryggsäckar och ska ut och åka transsibiriska järnvägen och sen backpacka i typ ett halvår (bland annat i Indien!).


Eftersom de i samma veva sålde sin lägenhet så har jag inga blommor att vattna eller post att ta in, men däremot fick jag det ärofyllda uppdraget att passa både deras baksten och pastamaskin (och ett par jättesköna jeans och en mysig hoodie) medans de är borta. Pastamaskinen har jag fortfarande inte stiftat bekantskap med, men bakstenen..! Stenugnsbakad pizza. Ljuvligt fluffiga kanter, tunn, spröd botten, gyllenbrun pizzadeg... Den är skyldig till att jag gjort pizza tre(!) gånger på två veckor (jämfört med typ två gånger om året) och bjuder in mina vänner och mamma&pappa på middag bara för att få en ursäkt att göra pizza igen. Oj, det kommer bli ett tårdränkt farväl när B&B kommer hem igen!

1 kommentar:

  1. När de kommer hem igen ska du se att du kan få låna min sten som finns bara några gator bort när abstinensen blir för svår ;)

    SvaraRadera