
Mormorgjord plommonmarmelad, egenbakat bröd och en salig blandning av allsköns frukter, bär och grönsaker. Lite gammalt, lite nytt och mycket kul!
6/26/2011
Post-midsommar.
För er som inte är alldeles till döden trötta på sill efter midsommar, så vill jag bara återigen tipsa om den fantastiskt goda matjessilltårtan. Den är busenkelt, jättegod och jag gjorde succé med den i år igen. Definitivt bra nog för att bara ätas en gång om året!
I år hade jag lite kavringproblem, vilket slutade med att jag gjorde själva tårtan som portionsbitar i en muffinsform i silikon - fast uppochner liksom, med fyllningen överst och botten längst upp. Det var rätt svårt att få ur bitarna snyggt (läs: jag lyckades inte), men jag kom på knepet andra dagen när jag hade stoppat in dem i frysen över natten!

Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag gjorde en smarrig laxtårta till midsommar då vi är många i familjen som inte gillar sill. Låter intressant att göra den upponer!
SvaraRaderaMatjesill kan man (jag) aldrig tröttna på.
SvaraRadera