5/15/2012

Vykort från Malmö.

I helgen var jag och jobbade i Malmö - SM-finalerna handboll gick av stapeln och jag var något så fint som "personalansvarig för statistikerna", med VIP-band, häftig ackreditering så jag kunde gå omkring bland alla kääändisarna och hela grejen! Jag hade jättekul och trots min nervositet så skötte sig alla "mina" tjejer och killar med glans... plus att rätt lag vann och jag kunde gå på guldfest med en glad pappa, mamma och farfar!Den lilla fritiden jag hade knallade jag omkring på gatorna i Malmö, besökte House of Raw food, kikade in på Boulangerie, testade hotell Hiltons gym på 20:e våningen med en jättefin utsikt... och åt hotellfrukost såklart. TVÅ gånger! Kalla mig gärna tokig, men hotellfrukost är alltid en höjdpunkt på en resa för mig! :)


Mitt byte från Raw Food House - grön juice och i påsen en powerball med bland annat nypon, hampa och gojibär!

Hotellfrukost nr 1! 

Hotellunch! Hmm, märks det att jag gillar sallad och grönsaker?

Hotellfrukost nr. 2!

På Hilton kommer folk och frågar om du vill ha te/kaffe/färskpressad apelsinjuice? och när du säger te, tack! så frågar de om du vill ha grönt, rött eller svart? och när du till slut har lyckats bestämma dig kommer din alldeles egen lilla tekanna till bordet. Service. Wow. :)

6 kommentarer:

 1. "Rätt lag vann", inte ofta man ser den löpsedeln :)
  Hotellfrukost ÄR verkligen underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej, men om jag skrev löpsedlarna skulle det minsann se annorlunda ut! ;) Jepp! Vi borde ha bloggfrukost någon gång - DÄR snackar vi epic grejer! :D

   Radera
 2. Meeeeh! Fy fabian vad gott allt ser ut! Håller med, det ÄR verkligen något speciellt med hotellfrukost. Älskar't. Hoppas Malmö visade sig från sin bästa sida under ditt besök!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var grymt, jag kände mig underbart bortskämd hela helgen. Tusen saker att välja på och INGEN DISK! :) Malmö var fint, men något blåsigt och jag hade alldeles för lite tid att strosa runt... men ska förhoppningsvis ta igen det någon gång snart! :)

   Radera