9/13/2011

Tvillingkärlek.

Min käraste tvillingbror och jag delar många gener och (o)vanor - till exempel är vi båda två några av de värsta kakmonstrena på den här sidan ekvatorn. Den extrema kärleken till mintchoklad, däremot, den genen tog han hand om helt själv.

Otur för honom att jag fick bakgenen.
Tur för honom att jag tycker så mycket om honom. <3


Tvillingarnas kolakakor med mintchoklad
(och massa kärlek)
100 g (rumsvarmt) smör
1 dl socker
1 msk mintchokladhonung
1 dl grahamsmjöl
1,5-2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
3 bitar After Eight

Sätt ugnen på 175 grader.
Rör rumsvarmt smör och socker så fluffigt det går. Blanda grahams- och vetemjölet med bakpulvret. Tillsätt alla ingredienser UTOM After Eight och arbeta ihop till en deg. Klipp After Eight i små bitar och arbeta in i degen.
Dela den i tre och rulla ut till lika många längder på en bakplåtspappersklädd plåt. Platta till dem lite med fingrarna och grädda kakorna i 10-12 minuter. Skär dem i bitar på snedden direkt när de kommer ut ur ugnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar