4/04/2013

Världens godaste kanelbullar!

För ett tag sen fyllde min träningscoach år och jag inställde mig glatt som ansvarig för att baka överraskningskanelbullar. Sen gjorde jag som jag a-l-l-t-i-d gör (och efter varje gång lovar mig själv att sluta med) - istället för att använda ett beprövat recept som jag säkert vet kommer bli bra, så testar jag ett nytt och blir apnervös för att det hela ska gå åt skogen och att folk ska tycka det jag bakat är äckligt.

Såhär blev det: 
och som ni ser, hade jag inte behövt oroa mig ett dugg. Det här de godaste kanelbullarna jag bakat n-å-g-o-n-s-i-n - det är ett under att de ens kom fram till träningslokalen!

Jag lärde mig dessutom ett knep när det gäller fyllningen - det blir mycket enklare och jämnare att bre ut den på degen, om du först blandar ihop smör, socker och kanel. Informatorn ifråga smetade glatt på och kommenterande det hela glatt: "Det är som att måla med bajs!"

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. ... de är inte ens i närheten så fina som de smakade gott! :)

   Radera
 2. Åhhh kanelbullar! Hög dregelfaktor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig! Ända sen barndomens kanelbullar från mormor kommer de alltid att ligga i toppen på älsklingsbakverk! :)

   Radera
 3. Fy fasen vad gott det ser ut!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är banne mig godare ändå! Har faktiskt fortfarande några i frysen! :)

   Radera
 4. Alltså, ett rejält kanelbullebak är nog precis vad jag behöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag apselut att det är! Lite kanelbullekoma på det, så är du snart som ny igen kära Picki! <3

   Radera
 5. Älskar kanelbullar! Suger på o göra dom själv dock men andras är alltid svingoda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanelbullar är kommer ALLTID hamna i toppen på bästa-bakverken-listan. Baka kanelbullar med någon vettja, då gör du dem både själv och tillsammans med någon annan. Dubbelt så goda, säkert! ;)

   Radera