4/21/2012

Växtvärk, del 3.


Här ser ni hur det går med mina (f.d.) små bebisväxter - numera blir det mer och mer en Little Shop of Horrors i mitt fönsterbräde med JÄTTEMÅNGA! paprika och chiliplantor som tar över mitt kök en liten bit i taget. Jag älskar dem fortfarande allihopa... men om det är någon som känner sig sugen på att adoptera en eller ett par stycken så är det bara att hojta! De är mycket tystlåtna, stillsamma och kräver bara lite vatten, kärlek och miljöombyte lite då och då! :)

6 kommentarer:

 1. Underbart fönster du kommer att ha om några månader!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, mitt problem nu är att jag inte har fönsterbräda nog. ^^

   Radera
 2. Åh, jag skulle gärna adoptera en eller två... Hm, tror du det går att frakta i cykelkorg?
  Kommande två veckor är helt fullbokade, men jag skulle gärna komma förbi någon gång därefter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får jättegärna adoptera en eller två! De klarar definitivt att bli cykelkorgtransporterade, bara de blir inpackade i lite tidningspapper först (och det är lätt ordnat!). Det är ingen hurry på att hämta dem, så ta dig igenom dina två tokbokade veckor, så ska jag försöka se till att de inte växer för mycket för att få plats på cykeln. ;)

   Radera
 3. Du tror det är liiite jobb med dem va, mohahaha, vänta du bara tills du ska spraya bort spinn och byta lya åt dem stup i kvarten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde det först i alla fall, men jag börjar inse att jag nesligen har bedragit mig rätt rejält... :P Spinn? Åh, är inte det de där hemska små djuren som gör att allt blir täckt av typ en tunn spindelväv och dödar allt? Huvvaligen, de får INTE bo hos mig! Plantera om... justdetja. Det börjar närma sig de där bomullshandskarna! ^^

   Radera