10/26/2011

Jag låter andra göra piffet.

Jag kan inte göra piffiga uppläggningar om så mitt liv hängde på det. Jag är betydligt mer intresserad av att få äta min mat varm, nu... och sen är kanske inte lunchtid när en har varit hungrig i en halvtimme bästa tiden att börja finputsa på sin uppläggningsteknik?


Det här är helt enkelt ännu en hyllning till ett recept från My New Roots, nämligen citronpurjo med kikärter och fetaost. Min edit i det hela var persilja och parmesan istället för dill och fetaost. Jag erkänner utan skam att jag slickade tallriken efteråt och ska ta mig till en mataffär idag för att kunna göra helt enligt receptet - för om min tweak var himmelsgod, hur gott borde inte orginalreceptet vara då?!

Och om ni vill ha en piffig bild på maten, så kika in Saras bild eller varför inte Tant Russins? Ingen citronpujo hos Tant Russin i och för sig, men definitivt en tjusig bild och ett recept väl värt att pröva!

2 kommentarer:

  1. Tant Russin tackar för piff-komplimangen och länken.

    Kram!

    Kändes lite sommarfräscht det här receptet, kan behövas att bryta av alla höstiga mustiga soppor och grytor.

    SvaraRadera
  2. Kim - Det var verkligen superfräsch! I en liten mindre version tror jag det skulle göra sig ruskigt bra som förrätt - det går på nolltid och kräver inget avancerat. Förutom piffet då, men det kan du ju uppenbarligen redan. ;)

    SvaraRadera