Pizzadegen höftade jag ihop, som vanligt (jag lovar att mäta vad jag använder nästa gång!), tomatsåsen är lök, krossade tomater, en skvätt balsamvinäger och svartpeppar, oregano, basilika och salt. Sen kommer den roliga delen med att länsa kylskåpet på vad du nu vill ha på din pizza! På just den här tronar vitlöksstekt zucchini, tunt strimlad paprika, lite pesto, brieost och så lite färsk oregano och basilika. Annars har jag hört att rödbetor ska vara gott på pizza - det kan vara värt att ha i tankarna till nästa gång!
Mormorgjord plommonmarmelad, egenbakat bröd och en salig blandning av allsköns frukter, bär och grönsaker. Lite gammalt, lite nytt och mycket kul!
8/13/2011
Ruskigt god torsdagspizza.
Pizzadegen höftade jag ihop, som vanligt (jag lovar att mäta vad jag använder nästa gång!), tomatsåsen är lök, krossade tomater, en skvätt balsamvinäger och svartpeppar, oregano, basilika och salt. Sen kommer den roliga delen med att länsa kylskåpet på vad du nu vill ha på din pizza! På just den här tronar vitlöksstekt zucchini, tunt strimlad paprika, lite pesto, brieost och så lite färsk oregano och basilika. Annars har jag hört att rödbetor ska vara gott på pizza - det kan vara värt att ha i tankarna till nästa gång!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar