2/02/2012

Spread the love!

Precis i samma vända som jag satte mig på en buss och åkte iväg till snö och snowboardåkning i en vecka, så fick jag en Liebster Award av fina Ann-Louise. Gissa om jag blev glad där jag satt i lobbyn hos den franska tursitinformationen och kollade mail och vips! så fick jag en jättekomplimang rätt i ansiktet! Jag tackar och bockar ödmjukast - det är superkul att veta jag kan sprida lite av det roliga som händer i mitt kök till er som läser!

Till Awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När du får utmärkelsen ska du göra följande: Tacka den som gett dej utmärkelsen och länka. Skriv ner de fem bloggar du vill lämna awarden vidare till och låta dom veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
Till sist hoppas en att dom utvalda vill lämna utmärkelsen vidare...

Jisses, det är det där med färre än 200 följare som ställer till det... jag vet faktiskt inte hur jag kollar sånt... eller vilka som redan har blivit Liebster:ade. Anyways, här kommer några av mina guldkorn!

Maten. Kvinnan. Bilderna. Jordnära och personligt och ger mig ofta ett leende på läpparna

Klart ett Plommon gillar ett Russin, speciellt om det lagar de häftigaste tårtorna på den här sidan ekvatorn!

Jag vet att det var länge sen Mikkan var aktiv i bloggosfären, men det finns så mycket godsaker och kloka ord på hennes blogg att jag ändå vill lyfta fram den lite grann!

Jag lagar sällan kakor, tårtor eller pajer, men OM jag gör det är det hit jag går för att få inspiration... eller bara dreggla en stund!

En bit karibisk hetta i Stockholm. Enligt egen utsago en knäckehäxa. Gillart!Annars vill jag bara säga att det händer mycket nu - inte i mitt liv, men i många andras som jag tycker om och/eller står nära. Snälla ni, glöm inte att säga till de som spelar roll i ert liv och gör det ofta.

4 kommentarer:

 1. Guldkorn kan du vara! Tack snälla!
  Ha en fin helg, vi ses snart igen.

  SvaraRadera
 2. Åh. Du är alldeles för snäll och söt. Nästan så att jag börjar lipa. Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen, någon som är lika lättrörd som jag? ;) Jag får så mycket cred och kärlek från er, så det är bara rätt och riktigt att den ska tillbaka också! <3

   Radera