3/11/2010

Felsökning tack!

Ni vet de där recepten som man går och kikar på lääänge, äntligen får tummen ur och prövar och sen... jaha? Det här receptet hade alla förutsättningar för att få stående ovationer, men det blev gott. Ganska så intetsägande. Suck. Hjälp mig felsöka, det här BORDE ha blivit en underbar krock mellan sött, hett och salt!

Stekt fisk med mango-avokadosallad
en portion fisk (vitling i mitt fall)
ruccola
romansallad
1/2 mango
1/2 avokado
5 cm purjolök
en halv röd chili
sesamfrön

olja
honung
soja
citronsaft

Skär romansallad, lägg upp den och ruccolan på en tallrik. Tärna mango och avokado, skiva chilin och purjolöken tunt och blanda med salladen. Gör en dressing på olja, honung, soja och citronsaft. Ringla över salladen och strö över sesamfrön. Stek fisken i smör, salta och peppra. Servera fisken med salladen.
(jag hade för lite chili i i alla fall. Och fisken var för snäll. )

Ni ser? Vad gick fel?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar